آشنایی با خواص میوه درخت کاج برای کاسکو چیست
میوه درخت کاج
میوه درخت کاج ,میوه درخت کاج به انگلیسی,میوه درخت کاج چیست,میوه درخت کاج ویکی پدیا,میوه درخت کاج برای کاسکو,میوه درخت کاج چه نام دارد,میوه درخت کاج به انگلیسی,میوه درخت سرو,میوه درخت سرو
بررسیها حاکی از آن است خواص آنتیاکسیدان قابل توجه دانه کاج از بدن در برابر رادیکالهای آزاد دفاع میکند و احتمال سرطانیشدن سلولها را کاهش میدهد.
میوه درخت کاج
امروز در سایت تفریحی جسارت قصد داریم تا شما را با میوه کاج و دانه کاج آشنا کنیم به همین منظور عکس هایی از میوه کاج و درخت کاج برای شما عزیزان تهیه کرده ایم همچنین اطلاعاتی را در رابطه با خواص میوه کاج و دانه کاج را می توانید از ادامه مطلب مطالعه کنید . کاج مخروط چوبی خشک و قهوه ای رنگ است که پولک پولک است و دانه ها بین پولکهای بازش قرار گرفتهاند. به خاطر همین شکل قرار گرفتن دانهها، در تقسیمات گیاهشناسی، کاج جزو خانواده بازدانگان است که از قدیمیترین گیاهان روی کره زمین هستند.هر۱۶۷ دانه حاوی ۱۹۰ کالری است.همانند گردو دارای کالری نسبتا بالایی است.پس در مصرف آن باید اعتدال را رعایت کرد.
میوه کاج در پیشگیری و درمان دردهای مفصلی، پوکی استخوان، سنگ کیسه صفرا، بواسیر و درمان پروستات نیز اثرات مفیدی دارد.
میوه درخت کاج به انگلیسی
کاهش وزن : پژوهشها بیانگر آن است مصرف دانه کاج باعث کاهش اشتها میشود. براساس مطالعات انجام شده دو ترکیب مهم موجود در این دانه باعث احساس سیری و مانع از افزایش وزن میشود. دانه کاج منبع سرشاری از «اسید پینولئیک» است که با تحریک هورمون ها باعث کاهش اشتها میشود. غنی از آهن : آزمایشات گوناگون نشان داده است هر ۳۱گرم دانه کاج سه میلیگرم آهن دارد. آهن یکی از ترکیبات مهم هموگلوبین خون است که برای انتقال اکسیژن به سلولهای بدن و تولید انرژی لازم است.
این میوه که حاوی آنتیاکسیدان های متعددی مانند ویتامین EDCBAو لوتئین است سلول ها را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و قدرت بینایی را بهبود می بخشد.
میوه درخت کاج چیست
تقویت کننده سیستم قلب و عروق : گنجاندن روزانه ۱۷ گرم از روغن دانه کاج در برنامه غذایی، میزان کلسترول خون را کاهش میدهد. اولئیک اسید فراوان موجود در این دانه نیز چربی اشباعشدهای است که تجمع چربیهای مضر را در کبد کاهش میدهد و مانع از آسیب به قلب و عروق میشود. همچنین سرشار از ویتامین ای، ویتامین کا، مس و آهن است که برای قلب مفید است.در ضمن منیزیم به اتفاق پتاسیم موجود در این دانه، باعث حفظ سلامت قلب و تنظیم فشار خون هم میشود.
منیزیم و پتاسیم در میوه کاج در حفظ سلامت قلب و فشار خون مفید است. با کاهش کلسترول و محافظت از سرخ رگ ها مانع حمله قلبی می شود. این میوه که تنها منبع اسید پینولئیک (Pinoleic acid) است با تحریک هورمون ها، برای از بین بردن اشتها به کار می رود.
میوه درخت کاج چه نام دارد
خاصیت ضد پیری: بررسیها حاکی از آن است خواص آنتیاکسیدان قابل توجه دانه کاج از بدن در برابر رادیکالهای آزاد دفاع میکند و احتمال سرطانیشدن سلولها را کاهش میدهد. سلامت چشم: دانه کاج حاوی آنتی اکسیدان لوتئین است که برای اجتناب از بیماری های چشم ضروری است.همچنین حاوی ویتامین آ در فرم بتاکاروتن است که برای سلامت چشم لازم است. انرژی زا : دانه کاج که در میوه مخروطی آن قرار گرفته منبع غنی از پروتئین است و اسیدهای آمینه موجود در آن، این دانه را تبدیل به یک منبع غذایی مفید کرده است. همچنین منیزیم فراوان دانه کاج کمک زیادی به کاهش خستگی، تنش و گرفتگی عضلات میکند.
بیشتر بخوانید : آناناس شکستگی استخوان ♥ نارگیل در دوران بارداری ♥ انبه در بارداری
- ۹۷/۰۷/۰۵